понеделник, 18 октомври 2010 г.

КАКВО Е "У-БИЙ-СТВО"? - "Да откъснеш цвете" или да "пролееш кръв"?

Чували ли сте оправданието на ДНЕШНИТЕ християни за това, че ги критикуват за тяхното "оправдано" проливане на кръв, необходимо за  приготвяне на плътта за тяхната си храна:
"Ама ти, вегетарянецо, също убиваш, като ядеш растения"?....






Кое оправдава абрахамските религии да проливат кръв? - Разбира се демоничните духове еллох и аллах. Стана дума, че те са ракшаси от Анта-рикша лока, молещи Шива да им даде грубо-материално тяло за да могат да потъват надолу към низшите планетарни системи(виж публикацията "Ведаическата космогония" в този блог).


Какво оправдава абрахамското (под)-съзнание да пролее както невинна, така и виновна кръв? - Оправдават го самите духове еллох(ел яху) и аллах(аллаху)  . Отворете Библията и Курана и ще се убедите веднага!


3. Всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна; давам ви всичко, също както дадох зелената трева.
4. Да не ядете обаче месо с живота му, т. е. с кръвта му.
5. А вашата кръв, кръвта на живота ви, непременно ще изискам; от всяко животно ще я изискам; и от човека, да! От брата на всеки човек ще изискам живота на човека.
6. Който пролее човешка кръв и неговата кръв от човек ще се пролее; защото Бог направи човека по Своя образ .
Битие 9
------
3. И след време Каин принесе от земните плодове принос на Господа
4. Така също и Авел принесе от първородните на стадото си и от тлъстината му.
И Господ погледна благосклонно към Авел и приноса му,
5. а към Каин и приноса му не погледна така.
Битие 4
------
"....това е всеизгаряне на Господа, благоухание(сладка арома), жертва чрез огън на Господа."
Изход 29:18
------





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Какво изисква Бог Кришна, като "жервтопринушение" за Него? -
Изисква 4 неща - вода, цвете, плод или листо.

„Ако някой ми поднесе с преданост и любов, листо, цвете, плод или вода
-Аз ще приема.”
Бхагавад Гита 9.26



Всеки с Богът си: Някои слушат Богът,  а други - слушат гласът на анонимни духове от матрицата(тъмницата)...


Защо Бог Кришна е определил кръвопролитието за "У-бий-ство", а не е определил за убийство "поднасянето на растения Нему"?... Забележете, че Кришна ДОРИ и не иска безконтролно изтръгване на растения. Когато откъснете плод или листо дали растението престава да съществува на Земята?...Когато издоите кравата за да приготвите млечни продукти - дали кравата е жива още на Земята или - не?....




Кому е необходимо християнското лицемерие за да НЕ се обърне христинянинът към Отецът на Христос Галилейски - Кришна, а ......да се върне към демонизмът на Абрахамските духове "еллох" и "аллах" от Анта-рикша лока?...




Защо когато някой търси- никога не е задоволен? -
Защото само ТОЗИ, КОЙТО Е НАМЕРИЛ ВЕЧЕ е щастлив и задоволен. Да си незадоволен е мотивиращо-интересно(дръзновено-"Дионисиево начало"), но ...до едно време.....Посетител обяснава на Прабхупада, че е трудно да се пренастроят от старите схеми от предците си, следвали други модели в животът... Прабхупада му обяснява, че Кришна казва, че за да Го разбереш, трябва да Му се отдадеш...



----
6 мин. 15 сек. :

Шрила Прабхупада: Така, че вие може и да обичате човечеството, но защото не обичате Кришна - вие не обичате и кравите и ги пращате в кланници. Така, че вашата любов е дефектирана. Никога няма да е съвършена. Но ако обичате Кришна - тогава ще обичате и малката мравка. Няма да желаете дори да убивате мравката. Това е Истинска Любов. Лошата любов не е Любов.

----
7 мин. 26 сек. :

Шрила Прабхупада: Тези, които повтарят маха-мантрата "Харе Кришна" не одобряват убийството на нито едно животно, дори-растение!!

----
 7 мин. 54 сек. :

Посетител:  Бог означава НИКОГА ДА НЕ УБИВАШ?..
Шрила Прабхупада: ( КРИТИКА-ИРОНИЯ на Абрахамизъм в действие)
Много неща са....Това  е едно от тях...
Ще убиеш ли синът си?.. Защо?... - Защото го обичаш?...
----


Кървави жертвопринушения изисква Великата Илюзия(Маха-Майа) на Кришна - Кали.
Те са необходими за да продължи да се инкарнира душата в матрицата в грубо материално тяло с Астрално съзнание(Сънищно). Когато на жената и спре менструалният цикъл на кръвопускане, то душата не може повече да влезе в утробата и.


Дали животните(+ човекът) с АСТРАЛНО СЪЗНАНИЕ(спящо, но - със сънища) изпитват болка при принушение на кръвта им или- растенията  с ЕТЕРНО СЪЗНАНИЕ(спящо, но без сънища) изпитват болка при принушение на сокът им?... Кой знае това по-добре?- Богът Кришна или духовете от Анта-рикша лока - еллох и аллах?....





Не е ли малко странна тази "Абрахамска любофф" на духовете еллох и аллах?.. "Скорпионска любов" - ревнивост(поради притежание) и кръв.   :)


..а каква е съдбата(кармата) на тази невежа "религиозна душа", която принася кървави жертвопринушения?... - Първо душата слиза до аддхо-лока(адът), изтърпява там наказанието си и ПОСЛЕ се реинкарнира в животинска грубо-материална форма.
Ето защо Абрахамските религии отричат съществуването на кармата и преражданието(ре-инкарнацията) на душата в матрицата - тъй като "еллох и аллах им позволяват" да извършват кървави жертвопринушения...

"Ако някой убива бедните животни за да задоволява временните прищевки на това свое органично тяло, не съзнава, че ще страда при следващото си раждане ще се появи в животинска форма, но преди това такъв грешен изверг трябва да върви по дяволите в ада и да понесе резултатите от своите действия. "

(Шримад Бхагаватам  10.10.10 )




Както се казва: "някои с Богът си, а някои - с духовете си!"