неделя, 26 юни 2022 г.

Бъдещето в Кали-юга: МАММОН. Развитие на юдео-масонската цивилизация чрез глобализация, смесване, хибридизация и технокрация. Бялата раса и Русия-главни врагове на Илюминати.

 



Парите, по времето на божествени цивилизации са били като Йога-майа, матерна енергия, която води до нематериален Бог. Осъществявали са го брахманите. Думата "пари" произлиза от "Парам"(Свръх) -"изпарение"(към Бога) или още "деньги за Денгир/Тенгри"-шумеро-алтайско божество за Небето.

Но, "рибата се вмирисва откъм главата": в тъмни епохи равинската мафия(в това число и папизма) неправилно са извършвали жертвоприношенията и цивилизацияа се е обърнала на 18О градуса - Маха-Майа("Велика Илюзия"), водеща до "Деня на Кали" и "Нощта на Брахма". Индивидът в обществото живее в лъжа и измама чрез системата на парите. Парите вместо да откупват за Бог и Небето- заробват за Криптата и Дракона-Змия-Дявол. Идва от неправилното извършване на жертвоприношението: не саможертва на егото, а-жертва на друга тяло. Това се нарича КАБАЛА или грешно използване на КОША("обвивката", калъфа). "Коша" на санскрит буквално са "материални енергийни полета/тела" докато се стигне до нематериалната душа. При напускане на душата на материалното тяло- те се разпадат за различен период от време, така както има полуразпад на атоми. Затова има 40 дни, 3 месеца, 6 месеца, година, 3 години и т.нат. "Панахиди"(гр. "Бдение").
Арио-славянските думи са" кош, кошер(пчели), но и "каша"(ант: а-каша) и "кушать"("храня се"), "кусок", "къс", "за-куска". 
Стана дума, че и думата "карма" произлиза от "кърмя"(на български) и "кормить"(храня друг"), "корем" на български(на руски "живот").  
ЕВРЕИТЕ СА ОТКРАДНАЛИ АРИО-СЛАВЯНСКАТА ДУМА "КОШЕР"-"ХРАНА".




"Не трупайте на Земята, а трупайте на Небето!"
Христос


ЦИВИЛИЗАЦИЯ(идва от КИБЕЛА, ВЕЗНИ). ПАРИ(ДИНГИР, ДЕНЬГИ, ТЕНГРИ). ПАРАМ. ПАРА. ИЗПАРЕНИЕ. ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ.
(парите са заместник на жертвоприношението). 

2 вида жертвоприношение: 
1) на брахмини: себе-жертва; его-жертва -КЪМ НЕБЕСА;
2) на равини: друго-жертва; тело-жертва - КЪМ ПОДЗЕМИЯ(КРИПТАТА);

РАВИНИТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ БРАХМИНИТЕ. ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА Е СЪЗДАДЕНА ОТ РАВИНИТЕ С ЦЕЛ КОНТРОЛ НА ЗЕМЯТА;

ЦИВИЛИЗАЦИЯТА(от КИБЕЛА, СИВИЛА) Е ВИД НАТРУПАНА МАТЕРИАЛНА ЕНЕРГИЯ ОТ ЖЕРВОПРИНОШЕНИЕТО НА БРАМИНИТЕ(ЙОГА-МАЙА)=ЛАКШМИ 
ИЛИ ОТ ЖЕРВОПРИНОШЕНИЕТО НА РАВИНИТЕ(МАХА-МАЙА)=МАМОН. 
ХРИСТОС Е КАЗАЛ ЗА ПЪРВАТА "ТРУПАНЕ НА НЕБЕТО", А ЗА ВТОРАТА-ТРУПАНЕ НА ЗЕМЯТА - "СЛЕПЕЦ ВОДИ СЛЕПЕЦ".


ГЕОЦЕНТРИЗЪМ. ВИДОВЕ ЗЕМИ(ЛОКАС).

ЗЕМЯ. ЗМИЯ. ПЛОСКА ЗЕМЯ. 
-КВАДРАТ: КУБ-КАБА(гана), КОША-КОШЕР.

НЕБЕ 
-КРЪГ:МАНДАЛА(въртула, врита, варта, чакра)=арио-славянски корени' 


МАНДАЛА-ГАНА-КОША / МАННА-КААБА-КОШЕР

(УРдху-Бху-АДху) = ТРИЛОКА
НЕБЕ(urdu)-ЗЕМЯ(bhu)-ПОДЗЕМИЕ(addhu)

"ВИСОКА МИСЪЛ-ДЪЛБОКО ЗНАЧЕНИE"
"HIGHER THOUGHT-DEEPER MEANING"
или още 'ВИСОК ДУХ, ДЪЛБОКА ДУША".



ОТНОСНО 
АРХЕТИПИТЕ(НЕ-ЗОДИИТЕ) и 
ПОЛОВЕТЕ(НЕ-ДЖЕНДЪРИТЕ)

Т.нар. "аврамитски религии" разглеждат само 1 аспект на езoтеричната истина(дадена им чрез плочките на Анунаки от епоса "Енума Елиш") на еволюцията на Ева чрез хабиру Адам(адонай Адаму от Нибиру).
Това е еволюция по час. стрелка от Овен(мъжката първична сила) през Телец(женската първична сила) и така до Риби(което е "възкресението на Христос"). 
При генетичните опити, анунаките Енки и Енлил(Яхве) са създавали полови същества чрез Утробата на НинМа, и няколко Адаму(м.р.)-оригиналния нибируанец-бебе е бил без краекожие(препуциум) и Енлил е решил да сключи завет м/у Адаму и анунаки чрез "обрязване". Това е била единствената разлика м/у землянина Адаму и нибируанеца-бебе. После е създавал няколко пъти и "Ева", която първоначално е била Лилита(Лалита)-Везни, Лакшми, която не искала деца от Адаму, тъй като анунаки са ги направили неплодни(кармично изчистени) за да не пропадат на Земята(кармично). Тъй като целта на Анунаки е била да създадат землянин-РОБ на Земята, те създали "Ева"(анаграм на Дева, буквално- "полубог", но и релация към "Дева" знака), който да е земен и да може да се размножава с Адаму, а не анунаки постоянно да ги клонират в утробата на богинята от Нибиру НинМа на Земята. Така, Адаму от безполовия Водолей, станал Скорпион(от Брахма-Уран) слязъл до Шива-Плутон и оттук първородния грях на кармичния плод - спира безсмъртието, тъй като на сцената на земния мортален живот идват "плодовете" на Адаму, известни във Ведическата хронология, като "Ману"("земен човек"), а "Ной" е 7-мия Ману. Общо са 14 Ману-вци в рамките на 1 Ден на Брахма. След всеки Ману имат разрушение с вода("потоп"), а след 14-тия Ману- разрушение на Земята с огън("Апо-Кали-псо"). След това настъпва "Нощта на Брама", когато душите на всички непостигнали Вечната Истина, "спят" в състояние на съзнание на минералите-ТРАНС(различно от ТРАНСЦЕНДЕНТАЛНО), т.е. АТМА=АТОМ.
Та, Ману "еволюира" от Овен до Риби, като повтяря 2 пъти Овен и Риби при Сътворяване до Разрушаване. 

Има и една друга паралелна "въртележка", наречена ДЕВОЛЮЦИЯ на девите(боговете) от Риби-Водолей до Овен-Риби(обр. на час стрелка)....във Веданта се казва, че ВиСшну(Риби) и е най-висшия и стар дев(бог), а "Агни"(Овен)-"земния и подземен огън" е най-низшия и млад дев в материалното битие и Вселена -"Дева Дхама",(бог)="Agnir vai devānām avamo Viṣṇuḥ paramas, tadantareṇa sarvā anyā devatā " (Aitareya Brahmana 1.1.1)="Agni is the lowest of the Gods and Vishnu the highest, and all the other Gods exist in between", което е също разделено на 14 лока("локали"), като над Средната земя "Митгард"("Слънчевата ни система" на Вивасван-Сурйа) с геоцентричната ни "Бху-лока" или "Бху-Мандала"("вертикален разрез на Плоската земя с 2D-формат: оста "Медиум Цели"(Трансцендент) и "Имум Цели"(Иманент) има "7 райа" и "6 ада" локали-земи(локас), които има специфични имена. Трансцеденталния свят е отвъд оста Козирог/Стрелец- "урду локас"-"Деня на Брама"-Водолея, а трансовия свят е отвъд оста Рак/Близнаци- "адххо локас" "Нощта на Брахма"-Водолея.
Ведите са, всъщност, писани на санскрит, който е древно-арио-славянски или грубо- "древно-руски" от Ведическа Рус(Ведическа Хиперборея).
--------------------------------------------------

"Мъжко-Женско": мъжко на Земята започва с "Овен-Телец"...но има архетипи, които са "а-сексуални"-"Водолей","хипер-сексуални" -"Скорпион", "би-сексуални"- "Близнаци",  "транс-сексуални"- "Риби";
Женски(от по-грубо към по-фино): Телец->Дева->Рак->Везни
Мъжки(от по-грубо към по-фино): Овен->Стрелец->Лъв->Козирог

Освен това, всяка една душа съдържа и Ин-Ян/Анима-Анимус в различна степен за баланс.

Всъщност, джендъристите("джендър"/"жанр" е "вид") са ПРАВИ, но методите им, политическите мотиви, обслужващи плана на глобалистите за скапване на морала на гоим(неевреите) ги прави неприемливи.

Традиционната аврамитска религия, възприема пола на първичната материална сила: Овен(за "Мъжко"-Адаму, Агни-Марс) и Телец(за "Женско-Ева, Венера Пандемия); Което е грубо, императивно, непълно, погрешно, временно.... ;)

BG 3.16, Purport: The mammonist philosophy of "work very hard and enjoy sense gratification" is condemned herein by the Lord.



Класическата астрология(която е ДУХОВНА Астрология) борави с планетите, разположени от Слънцето(видимата власт) до Сатурн(невидимата власт), тъй като Уран е "Слънчевата страна на Сатурн", Нептун е "Лунната страна на Юпитер", а Плутон е "Лунната страна на Марс". Т.е. - Слънчевата система пак завършва с Черна дупка, вместо тъмната страна на Сатурн, то е тъмната страна на Марс. В класическата Астрология доСатурновите планети формират Слънчева и Лунна страна на зоодиакалните знаци, управлявани от тези планети: Меркурий със Слънчева и Лунна страна, съответно- Близнаци и Дева, Венера със Слънчева и Лунна страна, съответно-Венера Урания(Луцифер-предвестника на Слънцето-"DAWN")-Везни и Венера Пандемия(Земята)-Телец, Земята-Слънчевата страна-Вечерницата Луцифер -Венера Рагнарок("Залеза на Слънцето- "DUSK")-Везни, Лунната страна-предвестника на Луната- Яхова, египетският Ях), Марс-Слънчева страна Овен, Лунна-Скорпион, Юпитер-Слънчева страна-Стрелец, Лунна-Риби, Сатурн-Слънчева страна-Водолей, Лунна-Козирог!


В тая последователност се вижда границата м/у Арианската и Семитска цивилизация - Арйанска цивилизация е от Слънцето до Венера Урания(Зорницата), а Семитската е от Венера Пандемия(Вечерницата) до Сатурн. Арйанската цивилизация е на Брахма(Духовното Слънце-Джйоти) и Майа(Илюзията), а Семитска-на Шива(Духовния Сатурн-Иса Исвара) и Кали(Великата Илюзия-Бездната)...
Семитската цивилизация е цивилизация на Великата Илюзия- съзнанието е обсебено от експлоатация материята, а духовните качества не са божествени, а-демонични. Не е трудно човек да разбере това. Достатъчно е да се спре за момент и ще види- робска къртовска кариера-ровене в матрицата, сексуална енергия за животинско възпроизводство, воля за власт и контрол над другите живи същества, ненужно насилие и войни. Духовните демонични качества: лъжа, лицемерие, сребролюбие, жажда за притежание, гордост от егото, безгранична жажда за наслада на сетивата, липса на Съвест, привързаност към матрицата. В Кали юга, азът се идентифицира с материята, като его(за разлика от идентифициране с Духа, като "душа"). В следствие на това се боготвори повече, тайно или явно, женската част от божествените 2 принципа, а именно Пракрити пред Пуруша. В религиозен аспект в християнството-католицизма - повече Дева Мария от Христос, а в православие и протестантизъм- кръвта на Исус(която "спасявала") и Граалът(Чашата с кръвта на Исус, което е пак ДНК-то на Мария). И наистина: Илюминати- "Орденът на Цион и Дракона"(смес от католицизъм и протестантство) лансира повече женската енергия, тъй като само нея може да "управлява". Илюминати няма контрол върху душата без грубо материално тяло, това е метафорично "Новия светски ред"- женското начало "независимо" от мъжкото. Мъжете са абдикирали от Съзнанието и Съвестта и са просто властни демони в матрицата, утилизиращи матерната й енергия за илюзорни цели.
Видяхме, че всички планети си имат Слънчева и Лунна страна. Самото Слънце и Луна -също си имат "Слънчева" и "Лунна" страна, като "Слънчевата" страна дава божествената природа(Истината), а "Лунната"-демоничната(Илюзията). Истината е неизменна, илюзията-циклична и преходна. И Слънчевата и Лунната са вечни принципи на, съответно Пуруша(Съзнанието) и Пракрити(Материята).


Законът за Отрицание на отрицанието е заложен в Кармичния Зоодиакален кръг, където се редуват Слънчев(въздушно-огнен) с Лунен(земно-воден) арехитип. Водните и земните знаци презентират ОТРИЦАНИЕТО В МАТРИЦАТА. Огнените и въздушните знаци презентират ЗАКОН ЗА ОТРИЦАНИЕ НА ОТРИЦАНИЕТО В МАТРИЦАТА. Разгънат във Време-пространството Кармичния кръг е СПИРАЛА или РАКОВИНА. Смъртта(трансмиграцията на душата и трасформацията на тялото) е едно езотерично "подсказване" на тези, които имат повече от 5 сетива, че материалното битие е устроено не само не за вечен дом на душата, но и "отричане" на идеята въобще за дом в материята.

(от Падма Пурана) ПО МЕРИДИАНИТЕ В НЕБУЛАТА се спускат и изкачват планетарните системи, оста е оста на въртене на чакрите или "океаните", формираща планетарните СИСТЕМИ по паралела, тази ос е наречена "ПЪП НА ВИШНУ" ИЛИ "СТЪБЛО НА ЛОТОСА": Това се проявяава чрез оста "Рак-Козирог". Ракът езотерично е отрицание- "върви назад"(на първата тетрада- първите 4 знака след Овен) на живота в материята, водещ до ада- ИМАНЕНТНОСТ. А Козирогът също отрича живота в материята, водещ до "върха на зъба"- ТРАНС-ДЕНТ. На върха на Зъба е разположен ЦВЕТА НА ЛОТОСА, символ на ДУШАТА. Душата не докосва водата(символ на живота в материалния космос), така и цвета на лотоса. Връзката с материалния космос е именно стъблото("пъпа на Вишну"). Коренът на лотоса е разположен в ада или под "Рака". "Ад(и)" на санскритски значи "Първи", "Нечифт"(Моно), "започва" и оттук в българския език дума за "Почвата", като "начална земя"(противно на думата К-рай"). Но тази земя не е ИЗ-НАЧАЛНА, а РЕ-ИНКАРНИРАНА. "Ракът" се счита за "вулва/вагина" на преродената земя след "Нощта на Брахма"-Йони", а "Козирогът"-за 'прероденото' семе(биджа) след Нощта на Брахма, известно като "Линга". Водните знаци бележат края на всяка от 3-те групи тетради кармични знаци, всяка тетрада от 4-те груби елемента, а огнените-бележат началото им. Това е така само за "Долния Астрал", наречен "Мираж". В "Горният Астрал"-"Виража" присъстват само въздух и земя. ПО ПАРАЛЕЛА - всеки разрез по паралела на Небулата дава ОТДЕЛНА ПЛАНЕТАРНА СИСТЕМА. Така, в разрезите от "Екваторът"("Средната Земя", "Митгард") нагоре имаме градиент на намаляне на елементите вода и земя, като земята става от инкарнираща към трансцедентална, докато водата изчезне; а в разрезите от Екваторът долу, имаме планетарни системи с градиент на намаляне въздуха и огъня, като земята става от инкарнираща към латентна(Нощта на Брахма), докато огъня изчезне. Противно на юдео-християнската концепция, огънят не е най-низкото състояние на долните земи от Небулата. Най-долу не е огъня, а ЛЕДЕНИТЕ ВОДИ(Анана шеша-лока) - "НОЩТА НА БРАХМА"....








жид - евреин жидкость - течност hebrew - habiru - ибрик "Моше" - букв. "извлечен от вода"(суахили- "маджи", иврит- майи, араб. -маху), акадски- ап -"вода". Вижда се, че "Моше" в аврамитските религии произлиза не от семитски(акад-шумерска)"аб/иб", а от хамитска(африканска) дума за "вода". Тя е навлязла в Африка през континента Кумари-Кандам(Лемурия) и Мойсей е африкански култ, а не-Египетско-Вавилонски. В тамилският култ на Лемурия "вода" идва от "майка"(ма, майа), а 'Мошех' е анаграма на "Махеш"- архетип Скорпион, прототип на Андрогина "Ардхаранара" "Линга-Йони".


Еманация на Бога от Трансцеденталност към Иманентност
(от Дух към Материя)
Бог(Бхагаван, Bhagavan, MostHigh, Godhead) ->Богове(Деви/Сури/Ангели, Демони/Асури/Паднали Ангели-Дяволи; Demigods и Demonghosts); В 16-та глава на "Бхагавад Гита" се посочва разликата м/у божествена и демонична природа ->Господ(Повелител, Lord; Господи-Аватари/Месии във Време-Пространството. Различните аватари/месии проповядват различен локал за душата, в зависимост от Девите или Демоните) ->Господари(земни царе, земевладетели, може да са божествени, може и да са демонични, в зависимост от аватара на следване) ->Господини/жи(индивиди, следващи Архията-ἀρχή("архи"- "принцип", "надзакон", "смисъл", "правило") и Индивидуалността, божествената индивидуалност се нарича "душа", а материалната индивидуалност се нарича "его") ->Другари/ки(индивиди, следващи ан-Архията и множествеността, безкрая, стихийността, случайността - αν-αρχίζοντας, „без начало“) ...











Илюминати го играят "богове"- те финансират и двете страни и ги сблъскват.


В България масоните са във властта директно след 1990г.
Всъщност, БКП е една огромна масонска ложа. (lying lounge).
Илюминатското масонство е като католическия папизъм-
лицемерни лъжи и жажда за власт.


  • Либералите колаборират с плутократите-юдеи, тъй като последните им осигуряват желаната от тях животинската свобода;
  • Демократите колаборират с плутократите-юдеи, тъй като последните им осигуряват желаните от тях грантове за свободно "дрънкане";
  • Социалистите нямат нищо напротив плутократите-юдеи, стига последните да изравняват икономически слоевете в обществото.







.
MAYDAY (...---...)

A group of Freemasons and Ku Klux Klan members in Illinois, organized in 1886 the Chicago Haymarket Affair(which later became a massacre) deliberately chose the date of May 1 ("Mayday") as "Labor Day" to commemorate the date of founding the Illuminati lodge of Bavaria in 1776.
The month of May is considered within the Freemasons as Maya(Illusion) and the Mayday as the beginning of the Maypole festivals as Nature bubbling of fertility.
The Illuminati of Bavaria are the first communists with a global Marxist agenda to take the power over the world by a revolution, the beginning in springtime with the masses called in German AschkeNazi "Proletariat" from Latin "proletarius"-"offspring".
The Spring is the season of Reincarnation, Revolution, Aries and Taurus, as the primeval male(red fire) and female(green land) forces.
So, the Springtime is the season of the Nature-renewal and animal sacrifices/BLOOD & SOIL. The non-Jews Gentiles(Goyim) are "animals" for the Jewish Illuminati and Freemasons.


"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс(Мойсей-Леви Мордехай) - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали."
Блументал - Blumenthal, Judisk Tidskrift,
 57 Sweden, 1929

"Някои го наричат марксизъм. Аз го наричам юдеизъм."
Равин Стефан С. Вайс
The American Bulletin, New Уоrk, May 15, 1935

"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма*, е 
свещен за нас по простата причина, че той 
е една от необходимите ни противоположности.
Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция."
Еврейски банкер, The Compt de Saint Aulairein Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936

Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал.
Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.
Rene Groos Le nouveau Mercure, Paris, May 1927

-----
* разбирай "кабало-капитализма" на Ротшилд(в Европа) и Рокъфеллър(в САЩ)-династиите от ~1800 г. до сега. Докато, при класически капитализъм на Адам Смит важи формулата "Пари-Стока-Пари прим", то при Ротшилд формулата е "Пари - Пари'(прим) - Пари"(секонд)...." и цели "контрол над гоите(всички неевреи)" и възтържествуване на Ционския Цар на земното кълбо.




АМОН или МАМОН?

Сега, някой би оспорил тук и би запитал : "Защо Му е нужно на Върховният Бог(The Godhead) отвъд матрицата да отрича Своята низша енергия-Майа/Маммон-ПРАКРИТИ, като предпоставка за индивидуалната душа при достигането Му"?... 
В 6-те СЪВЪРШЕНСТВА на Върховната Божествена Личност най-божествеото е СЕБЕОТРИЧАНЕТО или отречението от фалшивото его.
Всичко е свързано със Съзнанието-ПУРУША. Душата се ражда в матрицата в пълно невежество(Не-Веда) с животински КОДИРНИ инстинкти и Съзнание, което съдържа подводната Лунна част- натрупан опит в Подсъзнанието. Душата е в сън, дори, когато е "будна". Нещо повече-когато е "будна" тя е подвластна на 5-те си сетива, тъй като липсва СЪЗНАТЕЛНО ограничаване на сетивата, които се "дърпат" от УМА("МАНА"). Ума работи съобразно битието- наличната илюзорна "реалност", в която душата се е преродила и тялото с фалшивото его и ума се е появило. Белег на невежство на новопоявилта се душа в матрицата е егото, което иска да има. Първото нещо, което вижда с материалните си очи е майка си. И за това възкликва 'МА-МА""Мама" на Санскрит значи "ИМАМ", обратното на "АМ-ин"("Невидимия", "сКришния"). Излиза, че невежия им на фалшивото его първото нещо след появата си в матрицата е ДА Я ПРИТЕЖАВА. Това астрологично отговаря на първите астрологични знаци в Кармичното Колело- Мъжката първична енергия -"Овен", презентиращи аз-ът, като "его"(идентифициращ се с Матрицата) и Женската първична енергия-"Телец", която иска да притежава Матрицата.

Та, Върковният, сКришен АМ-он съветва душите на своите обожатели да ограничат 5-те си сетива, да фиксират ума си за да мога "ДА ВИДЯТ"(ВЕДА) Нецикличото Битие отвъд Матрицата МА-мон, която има още име Майа, състояние на Съзнанието като след "вертиго" или "(водо)въртеж"- ОМАЙВАНЕ НА УМА МАНА......Т.е. БИТИЕТО ОТВЪД СВЕТОВЕТЕ НА ПРЕРАЖДАНИЯТА се постига чрез МАТЕРИАЛНО ПОКАЯНИЕ-"ЙАГНЯ"- "жертопринушение" на собствения аз, като АЙХАМ-"его"(материално разбиране на аз-ът), известно и като "биджа"(семе). ТОЗИ, КОЙТО СЕ ПОКАЯ МАТЕРИАЛНО(СЪЗНАТЕЛНО СЕ ЛИШИ ОТ МАТЕРИАЛНИ СЕТИВНОСТИ) ПОД ФОРАТА НА АСКЕТИЗЪМ("аскеза" на гръцки е "упражнение"), САМО ТОЙ ЩЕ ВИДИ С ВЪТРЕШНИТЕ СИ ОЧИ НЕПРЕХОДНИТЕ "МИСТЕРИИ" НА БОГА, ИЗВЕСТНИ КАТО "ЛИЛА"). Маммонът създава илюзорно преходно и циклично битие на "Развинтване до "Пра-лайа" -"Дезолюция", "Разтваряне", "Ентропия", Поглъщане","Хаос", водеща до БезДната на Несъзнаването от минералите, което възпрепядства да се ВИДИ(НЕ "ТВОРИ") БИТИЕТО НА НЕЦИКЛИЧНИЯ ЖИВ ВЪРХОВЕН БОГ. ИМЕННО ЗАТОВА МАМ-ОН ПРЕЧИ НА АМ-ОН, ВЪПРЕКИ, ЧЕ АМОН Е СЪЗДАЛ МАМОН, КАТО СВОЯ ИЛЮЗИЯ, ЗА ТЕЗИ ДУШИ, КОИТО НЕ ГО ИСКАТ, А ИСКАТ ДА ИЛЮЗОРСТВАТ ЧРЕЗ ФАЛШИВОТО СИ ЕГО - ТЕ БИВАТ ПОСТАВЕНИ В НЕВИДЕНИЕ(НЕ-ВЕДА) ДО КЪДЕ ВОДИ "ИЗЖИВЯВАНЕТО" НА МАТЕРИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ.....
Тук ключовият момент е СЪЗНАТЕЛНО, тъй като недна несъзнаваща "инфанилна" душа, потънала в невежество не може да го постигне.
Ако душата на новороденото в матрицата и душата на старецът не се различват по съзнателното постигане на тази цел, казваме, че душата си е останала инфантилна и реинкарнацията й е неуспешна, каквото и да е "постигнала" в нея.

Амер. доллар/dollar произлиза от хол. даалдер/daalder, а то - от нем. талер/thaler. Идва от движение на еврейското банкерско гето от Венеция през ФранкФурт ам Майн-Амстердаам-Лондон-Ню Йорк, като Лондон копира римската(Венеция) парична система "£sd", като във Венеция и Лондон "долара" е бил "динар". Но във Венеция системата идва от Вавилон на анунаки, където динар идва от "Дингир"(Тенгри)-вавилонското божество за Небето. Оттук думата "деньги" в руския език.  Това е както в тюркските езици е навлязло "пари" от санскр. "Парам'(свръх, "из-парено")....както в "Парам-атма"(Свръх-душа), християнски съответ на "Свети Дух". Всъщност, движението на банкерското РЕПТИЛСКО гето тръгва от Вавилон на анунаки през Йерусалим-през Рим и Лондон до Ню-Йорк, както споменава Дейвид Айк в книгата си "Децата на матрицата". Затова, юдаизмът е най-приближената религия до системата на анунаки, които са оставили във Вавилон екстра-терристианите на Земята!
Парите заместват жертвоприношението, следователно "изкупуването" на душата пред Бог. Първоначалните жертвоприношения са били не на плът, а на фалшиво его(ахам-кара). И то не-на чуждо, а - на собствено. Постепенно, с напредване на тъмната епоха, жертвоприношенията пред Бог са се превърнали в касапници от животинска плът, което губило смисъла на саможертвата пред Бог. Анунаки са въвели още- "рафинираното зло", което чрез системата на парите създава (демонични)цивилизации на Земята, като развитието на цивилизацията вместо да изкупи егото пред Бог го мултиплицира милиарди пъти...Демонът-момонист Карл Маркс(Кошер Мордехай) е считал Бог за "главен враг на цивилизациите"- КАКВО ВЪРХОВНО НЕВЕЖЕСТВО!
Неслучайно, юдеите са властелините на Земята през тъмните епохи, тъй като те спекулират с Бога и жертвоприношението пред Него.
Евреите се считат за наследници на анунаки с банкерската парична система, която замества по-предната им система на грешно-разбрано жертвоприношение от Ведическите времена - "заколване на първенците/първородните" и то ако може да са инфанти(отрочета).

За "българския герб с 3-те лъва", като централният напомнял за лъвовете, с които си играели като котета исполините нефилими анунаки.
Провинцията, която Илюминати правят своя централа е Хессе. Принцът на Хесе Кассел е дал излючителните си права на Ротшилд(Майер Амшел) и оттук следва победоносната серия да завладее Европа, САЩ и света чрез банковите си окови, което е всъщност копирано от анунаките. Юдаизмът е пряко копиране на системата на анунаки на Земята. ЛЪВЪТ И КОРОНАТА("Кетер" от Кабала) - това са главните им символи, а гербът на Хессе е гербът на Сакскобурготски и на (Н)РБ.

Неслучайно, се нарича АНГЛОЕЗИЧЕН ЦИОН. Тъй като гетото банкери се установяват за последно в Британия. От Венеция през Франкфурт ам Майн("талер") към Амстердам("даалдер") и Лондон("денар") и Ню Йорк("доллар"). Британската парична единца е "£sd"(LSD-"Lysergic acid diethylamide", "Lucy in the Sky with Diamonds")-Latin currency denominations £ibrae-solidi-denarii и го преименоват в Лири-шилинг-пени). Денарите са взети директно от Вавилон като богът на Небето- Дингир(Тенгри). Оттук идва и руското "деньги".
ТОВА Е МИГРАЦИЯ НА БАНКЕРСКОТО ЦИОНИСТКО ГЕТО. Особено много усилия полагат да се разграничат от Германия в Англия, 1917г по времето на Джордж 5-ти)
Русия е била част от Илюминати от Бавария(Ротшилд от Хессен КОРОНА) - БаттенБерг(Романови) и МаунтБаттен(Уиндзор) са били съюзници ЗА КАСПИЙСКИЯ НЕФТ с/у Оттоманския султан, но МаунтБаттен от Британия е решава да унищожи този руски клон БаттенБерг за Световната ЦИОНСКА Империя чрез финансиране на юдейските хазари в Руската Империя за БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, римейк на Якобинската(Франция)..




Всички духовни учители на Върховния Бог минават през периода на аскеза и фиксиране ума и ограничаване на сетивата с цел ДА ВИДЯТ(С ВЪТРЕШНИТЕ СИ ОЧИ НА СЪЗНАНИЕТО)  МИСТЕРИИТЕ И "ЛИЛА" НА БОГА, КАТО "БОЖИЙ ПЛАН" ЗА ДУШАТА, които не могат да се видят в Илюзорната реалност на Майа, където ОБЕКТИВНОТО БИТИЕ НА ОБЕКТИТЕ-МАТЕРИЯ "СЕ ТВОРЯТ" ОТ ГРЕШНИЯ УМ, който слдва циклите от творене до рушене, от Майа до Маха-Майа(Кали).

В Палестина е имало 2 такива секти на ВЪТРЕШНОТО ОКО за "ВИЖДАНЕ"(семит. "НАСАР", Перс. نظر)
1) ЕСЕИ (близкоизточните будисти)
2) НАЗОРЕИ (близкоизточните йоги)

Езотериците Исус Христос(Исвара Амон/сКришен) е бил и към 2-те, докато Йоан Кръстител само към 2-та(назореите);
Екзотеричните и мамонистични секти на фарисеите, садукеите и сикарите са мразели тези езотерчни секти.

Езотериците разбират Бог, като Амон(сКришния). Те извършват вътрешни жертвоприношения на покайване от материалната енергия и фалшивото его, като фиксират ума си и ограничават 5-те си сетива.
Екзотериците разбират Бог, като Мамон(Илюзия) Те извършват външни "жертвоприношения", като жертват не себе си, а други живи същества. 


Кодът, че "Исус се е родил в Назарет" следва да не се възприема буквално. Това покзва, че Йсус(Йешуа Йшва) е НАЗОРЕЙ- аскет, видял мистериите с вътрешното си "Трето" Око("Машината на Времето").
Обетът на назореите е като йогите - да не си стрижат косата(назореят-йогин Самсон е в косата му, тъй като е йоги, а косата е връзка с Космоса) и да се въздържат особено от опияти. Тук Лозата играе ролята и на опият "сома-раса"(вино) и на "Дървото на живота"(БанЯн). За/ аналогия на вторто Йсус ползва и Смокинята("БанЯновото дърво" е вид смокиново дърво).




В семитските религии, достигане на Върховният сКришен е много трудно, тъй като те са "вторични" религии на анунаки и Лингама(Фалуса) на Йшва-Духовния Сатурн. Там "бог" е Плътта- "Лахим" 'Al Lahim' لحم. При евреитее, съответно "El Lohim"(бог в множествено число- "еллохим")Йсус Христос дава обет за Нов Завет на "Последната Вечеря" като Назорей: "Истина ви казвам, че вече няма да пия от плода на лозата до онзи ден, когато ще го пия нов в Божието царство".Марко 14:25 
Този обет не е за Него, а за последователите Му, тъй като той многократно се е подлагал на него. 
На иврит "християнин" е "назарянин"("ноцър"-נוצרי ) а самия Христос е Месията("Ха МошиЙах"-המשיח -Месията Моше), a "Йсус Христос" е ЙШуа- ישו -Шива.
Безквастния хляб символизира тялото Христово. Това тяло е лишено от мая или от Майа(Илюзията)Въздържане от опияти в Земното царство, за да  бъдеш "опоен от Небесното" се нарича във Ведическата традиция: "Това, което започва с отрова завърша с нектар";






Мой скъпи Арджуна, човек, който в живота си не следва установения от Ведите ред на жертвоприношения, със сигурност води живот, пълен с грях. Човек, който живее единствено за да удовлетворява сетивата си, живее напразно.

ПОЯСНЕНИЕ: Тук Господ осъжда мамонистката философия „Работи усилено и се наслаждавай на сетивни удоволствия!""work very hard and enjoy sense gratification". За всички, които искат да се наслаждават в материалния свят, споменатата в предишните стихове поредица от жертвоприношения е абсолютно необходима. Човек, който не следва такива правила, води много рискован живот и бива наказван все по-тежко и по-тежко.




Bhagavad-gita As It Is

BG Chapters 1 - 6

BG 3.16, Purport

The mammonist philosophy of "work very hard and enjoy sense gratification" is condemned herein by the Lord. Therefore, for those who want to enjoy this material world, the above-mentioned cycle of performing yajñas is absolutely necessary. One who does not follow such regulations is living a very risky life, being condemned more and more.

1974 Conversations and Morning Walks
Morning Walk -- March 31, 1974, Bombay:

Dr. Patel: Serve God or serve Mammon.

Prabhupāda: That's it.

Dr. Patel: You can't serve two masters at the same time. (break)

Prabhupāda: That is not possible.

"No man can serve two masters: for either he will hate the one, and love the other; or else he will hold to the one, and despise the other. Ye cannot serve God and mammon".
Matthew 6:24

4 са повтарящите се неща в материалния космос ("Дева-дхама", произнася се "дева-дама" или "дева-тама") в различна степен, подвластни на Времето: раждане, болести, старост и смърт - битието "Пракрити". Но отвъд това битие е битието на "Пуруша" - "сат, чид, ананда": "истинно/свято, съзнателно, блажено/нематериална наслада".
Джон Ленън(написал химна на глобалистите "Представи си" в парчето си "Бог" разглежда Бог не като изначална и трансцедентална личност, а като "концепция да са намали болката и страданието" от пребиваване в битието на Пракрити.



ДЕМОНИТЕ ВОДЯТ ВОЙНА С/У
БРАХМА, БЯЛАТА РАСА И РУСИЯ


Това не е бялата раса, а сивите хибриди(Habiru Hebrew)




Бялата раса, Славянството, е принудена да проституира духовно за да "оцелее" физически.....




Русия е нарочена от Илюминати да бъде враг на цивилизацията и "прогреса", след като Германия и Европа са превзети от илюзията на "демократичните европейски ценности".


Думата "расизъм" е жигосване на тези, които не приемат глобализацията. Аз не съм чул негри от Африка да не приемат глобализмът, но не така стои въпросът с Русия. Затова "расизмът" е забранена дума, а на расистът са преписани и най-злите качества, като например "анти-семит". Интересно, защо няма расист "анти-хамит"?....
На територията на Украинската Съветска Социалистическа Република, авторите на Стария Хазарски Каганат-СССР водят ожесточена война с местните руснаци. Както се вижда войната е и религиозна - за Ционска Хазария. Хазарите са новите "назари".
Оферта на юдейския олигарх от "Хабад" Ихор Коломойский за
главата на "москал"(презрително за "руснак") от 2014 г.




Руската църква е затворена, защото са прогонени руските свещеници, обвинени в "заплаха за националната сигурност", а не защото няма български свещеници, които да служат там. Земята под храма е собственост на Руската федерация, храмът – на РПЦ.  Затворената църква, отрупана с цветя, както и криптата на свети Серафим, е укор към държавата, тръгнала срещу Бога, и към мълчаливите съучастници в това гонение на православни отци от православна България. Не може да се потули, както са очаквали, не може да се отнеме земя и храм по украински сценарий, каквито са апетитите на бг мутрите, защото е беззаконие, престъпление, което подлежи на съд, за международния скандал да не говорим. Извършена е репресия по отношение на руските отци, има време да се възпре следващото беззаконие, по отношение на Руската църква, което ще повлече нашата църква в славоукраинския разкол, каквато е фундаменталната цел на фанариотите у нас. Има време за възпиране на тази мерзост с трудно предсказуеми последици.


Мафията, това е Еврейската Конспирация на Левичарството = Либерализъм = Перманентната Световна Революция, зададена като "Директива" на Масите
КОМУНИСТИТЕ СА ИМЕННО ГЛОБАЛИСТИТЕ-ТРОЦКИСТИ- ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКСТЕРИ!💰👺👹🌐
РАДЕВ Е ПРОСТО ЕДИН ТРЕТО-РАЗРЯДЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН МАСОН!..




Истинското мнозинство в ТОЗИ Парламент е : ПП-ГЕРБ-ДПС-ДБ.
Това си пролича след гласуване на "Гаранция-Франция"("Всичко е Любов" към Глобалистичния Банкерски Евреин)
💚💚

Това е сбор от центристко-леви или "патриотични" (за разлика от "националистични", но НЕ-НАЦИСТКО-ФАШИСТКИ) партии, което е СВЕЩЕНА ГЛУПОСТ, ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКО-ГЛАБАЛИСТИЧНИ (ТРОЦКИСТКО-ЛИБЕРАЛНИ) ПАРТИИ СА ЛЕВИТЕ ЛИБЕРАЛИ НА ЛЕВИТИТЕ. НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОТО ЛЕВИТСКО БРАТСТВО СА ДЕСНИТЕ-НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ, КОИТО ЕВРЕЙСКАТА ПРОПАГАНДА НАРИЧА "КРАЙНО-ДЕСНИ".
😼😺
Глобалистична пропагандна СВЕТОВНА Медия на интернационалните евреи нарича своите глобалистичните партии "центристки" и "десни"(либерално-патриотично-демократични), а неприемливите за тях консервативно-националистически за "ДИКТАТОРСКИ нацистко-фашистките, които са ЦИОНИСТКИ"(каквито са в Украйна, примерно днес!!) - "КРАЙНО-десни" и неприемливи за Илюминатския Глобализъм.
Пример с Марин Льопен и Еманюел Макрон във Франция. Глобалистичната пропаганда нарича Льо Пен "крайно-дясна" и "националистична" и "консервативна", а Макрон - "десен", "центрист" и "патриот" и "либерал". Макрон е партия на Ротшилд и глобалните евреи.1) приемливи партии за ГЛОБАЛИЗМА:
ГЕРБ-СДС : "ЦЕНТРИСТКА" "ДЯСНА"(хаха), ЛИБЕРАЛНА с мимикрия на "консервативна"- именно за това е приемлива за интернационалните еврейски банкери.
ДБ : Либерален Троцкистки Соросоиден Костовизъм(ЛТСК)-
приемлива за интернационалните еврейски банкери.
Най-клиентелистко-реационната, субсидирана от НПО Фондации грантове на глобалните еврейски банкери.
ПП : Не е "партия", а ПРОКСИ "Секънд Едишън"("Секънд Хенд") на предната- ДБ.


ДПС: Партия, създадена от тайните служби и на КГБ и на МИ6. Най-мимикриращата партия след 89-та, която бива ползвана като "балансьор" и "етнически модел" за прокарване на политика на Еврейския Интернационал.
Про-глобалистична либерална, мимикрираща за "социално-консервативна", особено- за "бедните малцинства", особено с "мохамеданско вероизповедание". Противоречива, тъй като има интереси и на КГБ и на МИ6.
ИНТ : Нескопосан национализъм, който опита да мимикрира в "интернационален патриотизъм", "национален-либерализъм".
Тази партия е най-спорната за интернационалните еврейски банкери, защото не може да бъде определена дали ще служи на България или Интерационала. И наистина - Слави Трифонов е за Глобалния ЕС и праща оръжия за Украйна, развявайки с български потури и калпак знамето на "100-доларовата банкнота", но се прави на голям "националист" за Македония с "Гаранция-Франция"...
2) неприемливи партии за ГЛОБАЛИЗМА:
БСП в момента играе КОНСЕРТВАИВНА НАЦИ-БОЛ. По-скоро неприемлива за Глобалистичния Еврейски Интернационал, защото не се държи като приемливата МАРКСИСТКО-ТРОЦКИСТКА ЛЯВА РЕВОЛЮЦИОННО-ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЯ, тикаща масите към нови революции с/у богатите.
В по-голяма степен неин сурогат е ДБ, която тика електората си към нови световни революции. Разликата при ДБ е че революциите са не с/у "богатите", а с/у ПРОТИВНИЦИТЕ НА НОВИЯ ГЛОБАЛИСТИЧЕН СВЕТОВЕН РЕД. Демократите са по-приемливите социалисти за глобализаторите, тъй като са ТРОЦКИСТИ, борещи се чрез вечни революции за утопията ДЕМОКРАТИЧЕН ГЛОБАЛИЗЪМ(постоянно-"ъпгрейдвана" версия на стария МАРКСИЗЪМ). Затова се наричат "реформатори"- "перестройчици"(според Горбачов).
Техен истински враг е национализма, консерватизма, традиционните ценности и БУДИЗМА, тъй като БУДА СПИРА РЕВОЛЮЦИИТЕ и професионалните бунтари не могат да имат най-новата версия на "Епъл".
Враг-"мимикрия" за демократите са старите марксистки комунисти, откъдето самите те произлизат и двете фракции се конкурират кой колко процента от народа ще заблуди за УТОПИЯТА "ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРСКИ ГЛОБАЛИЗЪМ."
Това е конкуренцията м/у протестантско-масонското илюминатство и стария католически папизъм-първите произлизат от вторите и се борят за светска власт и завладяване умовете на масите, които и двата типа искат да маргинализират и лумпенизират в името на материалистичото оцеляване.
ВЪЗРАЖДАНЕ : в момента е "КРАЙНО-ДЯСНА", според скАлата на Глобализма (наследник на АТАКА).
Съдържа всички негативи за ГЛОБАЛИЗМА, тъй като му се противопоставя открито: националистическа, традиционни ценности, отрича революциите, като "бъдеще", фокус в/у основния етнос, а не-малцинствата, към които обаче се изисква хуманно третиране, стига те да не влизат в заговор за властта с/у нацията;
Често антиглобалистите в България след 2000г. ги обвързват с Русия и стария СССР. Това не е нелогично, но не е задължително. Всеки истински гео-политико-исторически неподкупен анализатор разбира отлично релацията им (но не и Киро, който разбира само "КУРОЛАЦИЯТА"!! 😇



ДВАТА КЛОНА СОЦИАЛИСТИ ДНЕС: 
1) "КУЛТУРЕН МАРКСИЗЪМ" НА СТАЛИН 
2) "ДЕМОКРАЦИЯТА НА ТРОЦКИ"(СОРОС)
NEO-LIBERALS  - "ЛЕВИТЕ": 
ГЛОБАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИ ТРАНС-КОРПОРАЦИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ (ЦЕНТРАЛНИ) БАНКИ
НА КОМ. СВРЪХ-ДЪРЖАВАТА "СЪЮЗ";  
ХЕНРИ ФОРД ГИ НАРИЧА "ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕИ"- КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ.
ТЕ НИКОГА НЕ ФАЛИРАТ ПРИ ИЗКУСТВЕНО-ПРЕДИЗВИКАНИТЕ КРИЗИ ОТ БАНКЕРИТЕ, 
А СЕ УКРОПНЯВАТ И ЦЕНТРАЛИЗИРАТ.

NEO-CONSERVATIVES - "ДЕСНИТЕ": 
ПОДДЪРНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА "ИЗРАЕЛ". ИСТИНСКОТО Й ИМЕ Е "ЦИОН".






Курвенска цио-щатска игра на  гонене от България  на "70 руски шпиони". Поръчката е за нелегитимното правителство в оставка на Кирил Петков от "ПП"-проксито на ПП "ДБ"- тесни соросоиди.



"Кичо лайк мъни" из "Обличането на Венера", премиера: 25 декември 1978г.





Kike, Kikkie & Boykikkie

Кики или Войкики - премиер? 
А защо не направо Манго дел ла Коста Шварцкопф или Дьорд Шварц?.............




МАСОН И ГАРСОН

@Маги, отличен анализ, както винаги! Само да допълня: Румен Радев е МАСОН. Масоните следват дневния ред на юдеите-ционисти, каквито са Соломаймун Пусси и Джо Бай Дън. Просто Киро е просто един треторазряден сервитьор(ГАРСОН) за поръчки - самият външен вид е такъв дори!😎😏🤓
Маги, ако си спомняте, Вие самата първа открихте, че масон Румен Радев, още преди да въстане против Борисов, още в първия си мандат си имаше някаква съветничка, фукционерка на "Отворено Общество'. Румен Радев въведе соросоидите не само в Законодателната, но и в Изпълнителната власт(тяхната заветна цел и Съдебната власт!) Той създаде ПП, като прокси на ДБ(тесни костовисти), с помощта на някакъв медиен експерт от Израел-някакъв генерал от Моссад. Отделно софтуера на сороските машини за гласуване от Венецуела. 
Така, че Борисов за 1 е прав : К.РВЕНЛЪКА НА МАСОН Р.РАДЕВ СЪЗДАДЕ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ!
ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО (ПП+ДБ+БСП) Е УТАЙКАТА НА БЕЗКРУПОЛНОСТТА В ПОЛИТИЧЕСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ- СЪЧЕТАВА НЕ САМО МАРКСИЗМА, НО ЦИОНИЗМАДВЕТЕ ТЕЧЕНИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЮДАИЗЪМ (ПОЛИТИЧЕСКИЯ ИСЛЯМ НИ Е ЯСЕН, НАЛИ?)😏


В Райа на англоезичен Цион няма нищо руско, а само кикотене....
Наш Кики и той се кикоти като кайковете(kikes)....


Икономическите "санкции" са типичен пример за КОМУНИЗЪМ и за това Путин е подготвен, тъй като знае методите на "Съветският Съюз"- СИНЕДРИОНА ЮДЕЙСКИ (АНГЛОЕЗИЧЕН ЦИОН).








Новите Ковид-епизоди....

Юдео-масонството е такава идеологическа измама, че ангажира цялото време на обществото, разрушавайки света под предлог, че ще строят "нов". В действителност, измамата идва като диалектическия принцип в матрицата "отрицание на отрицанието", което означава запазване първоначалното състояние, само, че на по-ниско ниво в дволюционната спирала.
Юдео-масонството губи Времето на обществото с "реформи", които са всъщност жертвоприношение за деволюционното битие. Времето е изгубено по земни химери и утопии и обществото е набутано още повече в Дупката на материализмът и Тамаса на БезДната(Деволюционната Спирала).


"Ковид" Истерията(Конспирационния проект) си е изиграл/а вече своето предназначение. Обществото е разделено на 2 огромни, но-неравни групи: 
Едните са готови за "Great Reset", а другите- "Great Awakening". Първите ще чакат " еволюционни промени", но ще им се даде "НОВ ВИРУС'(не-нов Ковид щам или вариант), а качествено "нов". А другите ще продължават да се събуждат от Илюзорната "реалност" на колективния егрегор на Антихриста(Кали-демон Мамона), обещаващ "общочовешки ценности", които ще преминат деволюционно в трансхуманизъм и хибридизация м/у машина и животно.



Ако разгледаме, ЕЗОТЕРИЧНО земното битие на "Бху-Сварга"(Слънчевата ни система - на Средната земя) с подземната проекция на нашата Земя - "Бху-Мандала", ще видим, че днес, в Кали-юга душите, които слизат "на клъстери" да се прераждат, искат "да пуснат корени" на Земята, а от друга страна подземния крипто-"елит" на Бху-мандала "ги изритва" от Земята, по същият груб групов начин - войни, болести, направлявани "природни" катаклизми, което виждаме, се позволява от Бог.
Но ЗАЩО Върховният Бог допуска това?
- Защото, в основата на екзистенцията е СВОБОДАТА НА ДОБРА ВОЛЯ В ДИАЛЕКТИКАТА(т.е. "ДИАЛОГЪТ" на гръцки- διαλεκτική) в ДУАЛИЗМЪТ, което се дели на материален (Шива - Майа = "Козирог" - "Дева") и трансцедентален (Кришна - Радха = Едната от чифта "Риби" с Везни). Материалният произлиза от Трансцеденталният, като съществува "градиент"("преливане") на динамичното равновесие. Във всеки един момент от земната екзистенция съществува "Диалог" на равновесните сили - в материята Времето с Пространството(материя). Това произлиза на по-фино ниво ДИАЛОГЪТ Му. Трансцеденталната Изначална Личност БЕЗКРАЙНО-ГОЛЯМА "ПАРАМ-АТМА" контактува("диалогизира") с Неговата безкрайно-малка "колеблива" същност, излязла(или- все още невлязла) във Време-пространството - индивидуалната душа "джива-атма". Джива-атма е като "Везни"- постоянно се колебае при вземане не решение за индивидуалността си. Неслучайно, тя понякога намира "спасение" в "отказ от индивидуалност", слизайки до нивото на съзнане на мъртвата материя. Именно, за това се допускат тези "грубости" от Трансцеденталния Бог - на нас простосмъртните мортални дживи ни изглежда по-грубо да бъдем "изритани" от земната ни опаковка(поради несъобразяване на грубостта на епохата) пред това какво "печелим" като душИ от това да пребиваваме в материалния свят: душата, идентифицираща индивидуалността си чрез егото си, т.е.-идентифицираща се с материалния космос Дева-дхама, разглежда печалбата само рационално("измерващо се"). Тя не може да осъзнае, че Бог отвъд матрицата се грижи най-вече за СЪВЪРШЕНОТО Й СЪЗНАНИЕ, а не за материално-енергийните й полета(съвършено разширено Съзнание е информационно поле-ВИСШЕ ЗНАНИЕ ЗА АБСОЛЮТА И ПОЛОЖЕНИЕТО НА АТМИТЕ/АТОМИТЕ СПРЯМО НЕГО, а не-енергийно. Енергийни полета са трансформационното и реформационното). Бхагаван отвъд "Дева-дхама" има функцията ПОДДЪРЖАНЕ на изначалното съзнание на неродената душа джива-атма. Влезе ли тя в "Дева-дхама" тя започва да се "ражда" и "умира". Тези цикли я изтощават и тя губи ориентир за екзистенцията си. Точно тогава тя има нужда от Богът отвъд - Трансцеденталният, като "Парам-атма", за да я върне в лоното на изначалното неколебливо равновесие. При кармичната еволюция на душата(да не се бърка с профанното разбиране на "видовата еволюция на Чарлз Дарвин"!)законът за "отрицание на отрицанието" я извежда чрез възходящи спирали от "Телец-Дева" на Земята. "Овен" презентира главата с мозъчните гънки вътре, а Дева- стомахът с чревните гънки вътре. Грубо-материалната смърт настъпва чрез разстройството на чревните гънки с имунитета му. Менталната смърт настъпва с разстройството на мозъчните гънки- "mental breakdown", което ще рече, че животинската смърт у човека е с Дева, а девическа(на полубоговете) смърт у човека е с "Овен". Т.е. - това е притчата на Христос, че "Човек не живее само с храна, но и със Слово". "В началото бе Словото"- това е Овен, излязъл от Риби. "Господ нахрани хората с 2 хляба и 5 Риби"- хлябът езотерично е "Девата" с клас пшеница, а Риби е Словото(ако изключим кабалните значения на цифрите 2 и 5). Образно-казано: архетипите преди "Везни"(Овен-Телец)-чакри 1-3 са животинските нужди на Човек, а след Везни(4-та чакра) - (Скорпион-Риби)-чакри 5-7, са девическите/божествени нужди на Човек, реализиращи се от "Парам-атма"-("Скорпион-Риби-Овен").
"Дева-Скорпион" е последният материалистичен метаболитен диалектичен дуализъм на диалог на Шива с Майа -ТАНТРА. "Дева" са стомашния тракт с червата, а "Скорпион" са отделителната и репродуктивна система и на двата пола(Линга-Йони). Езотерично, девите(полубоговете) са деволюирали от "мъжко към женско начало", като Скорпион се е "разцепил на 2"(библ. "Бог създаде Ева от реброто на Адам"). Както се вижда "Везни"(джива-атма) не е засегната от процесът в материалистическия дуализъм. Нещо-повече: Везни се асоциира с аватар на Трансцеденталния Вишну- "МОХИНИ", която е лишила демоните от безсмъртие и нектара "АМРИТА", съблазнявайки ги(вкл. и самият Шива, като "Скорпион") с женска красота за Земята(Венера-Пандемия), като красотата е девствена, когато не е консумирана, т.е.-когато е на Небето- "Венера Урания"!




КИТАЙ И СИНАЙ


Китай(Синай) е целият скулест и дръпно-очест жълт "МУ"-анско "азиатски" свят : от Средна Азия на юг - всичко е "бежанец" от потъналия континент "МУ"(, "му" е "майка" на японски е същия писмен йероглиф , но с друго произношение "хаха", което показва, че не японците, а китайците са по-близко до муанците в Азияв Пасифика


 според Augustus Le Plongeon и полк. Чърчуорд, континента на Шива(който не е "хинду-бог"!!) - страната на подземния Дракон "Ананта Шеша", който понякога е Кетцелкоатл, Виракоча, Кукулкан или Яхве-Левиатан, е виновника за днешната глобализация на Тора-Талмудските юдеи. "Жълтите чифути" и зелени хазари Ротшилд(+Рокфелер) са почи прехвърлили Федералния Резерв от САЩ в Китай(наречена във Ведите страната на кучеядците-śva-pākān श्व-पाकान् или най-низшите от извънкастовите). 
Китай са абсолютен пример, че "комунизъм" и "капитализъм" са двете страни на един и същ ашкеназки шекел и фалшивото им противопоставяне само засилва ПОБЕДАТА НА МАМОНИЗМА(АНТИ-КРИШНА) НА ЗЕМЯТА. 
Антиподът на "капитализъм" не е "комунизъм", а АНТИ-МАМОНИЗЪМ, както антиподът на "комунизмът" не е "капитализъм", а ОТШЕЛНИЧЕСТВО.
Сбъркан еврейски свят, сбъркани дилеми!!


N.B.: Думата за "Китай" на китайски е "Жонгуо" China (Chinese: 中国; pinyin: Zhōngguó). Китай произлиза от санскритското име "Cīna"("Чина, Сина, Кина) (चीन),  дадено за тази провинция от Маха-Бхарата за династията "Кин"-Qin
Съществува непряка връзка м/у МУ-анска династия "Кин" и шумерo-акадийския бог на Луната-Син(Su'en, Sen, Sîn), тъй като връзката е ведантическия бог "Сив/а"(Шив/а).



Във Властта на Маммона на Циона  -  всеки ламти за Власт!



ОВЛАСТЯВАЕ НА МАМОНА, МАСОНА И МАНГОНА. ПО-БЕДА НА ПЕСА НА ПСЕТАТА! :) НЕ РАЗБИРАТ ПСЕТАТА ЧЕ МАТЕР. СВЯТ Е РОБСТВО