вторник, 1 май 2018 г.

1 Майа и 8 Марса : Илюминатските праЗници на извънкласовия "елит" на южняшките рептили "Сатурн-Марс-Земя"


HOMO  CAPENSIS
Jacob Rothschild
(BIG BRAIN-BIG BRO SATURNIAN BROTHERHOOD OF SERPENT)

На 1 май 1776 г.(MDCCLXXVI) се създава ложата на ПЪРВИТЕ КОМУНИСТИ- ILLUMINATI VON BAYERN MIT ADAM WEISHAUPT. Оттук идва честването на този празник на революЦИОНната илюзия и заедно с 8 март са двата праЗника на 
Новият Световен ЮДЕЙСКИ "ред" за вкарване на "гоим" в кошЕр-кошАрата! ;)

Това са двата илюминатски дни, когато ШАББАТУРН МАРШИРУВА(дори ако е Ленински субботник!!) :) Крипто-"елитът" на Земята от Сатурн
- графити от "Mear One"
(save picture to see in full resolution size for important details)


Червената точка м/у очите е символ на 6-та ('Яджна'-чакра)=3-то Око на Демиурга ШиваШива като Ната-раджа(ЙеШива като Натан-Яху)="Царят на Танца"

При Разрушаване на света с Огън(след 14-ти Манну="манвантари") , 

Шива "отваря" 3-то си Око(6-та чакра)="Сатан излъчва Луцифер"
Една от най-големите философски диалектични небивалици е "Доброто побеждава злото"! Доброто не "се бие" със злото, а го избягва в нива, където злото няма потенцията да проникне за екзистенция. Доброто настъпва след като ЗЛОТО СЕ САМО-УНИЩОЖАВА. Така както Скорпионът се жили сам себе си. Разрушаването и краят са злини и трябва да се ръководят от Демиургът Шива, който се явява най-голямо Зло за да погълне другите натрупани злини. Така както огънят поглъща всичко. Така както всеки тъмен цвят "потъва" в черния.

---
При вторичните "съотоврения"(нова Сатйа-юга/Purple dawns,
Когато Парвати-Майа закрива 2-те очи на Шива, 
той отваря 3-ото си за "светлина" във Вселената(библ. "Да бъде светлина")

Who's Lucifer?
("Christus is verus Luciferus") Lucifer is a manifested form of Christ. Lucifer is meant to glorify Christ. Christ, in His nature, is not manifested, or-rarely manifested, especially-not within profanes. It corresponds with Krsna statement: "I am never manifested to the foolish and unintelligent"(I am not manifested to everyone, being veiled by my divine Yogmaya energy. Hence, those without knowledge do not know that I am without birth and changeless. BG 7:25) Christ is a vehicle to getting back to Godhead(Who's beyond the material manifestation). If Lucifer would not serve Christ, he turns into Goat-head: Yoga-Maya(Lucifer, Venus) turns to Maha-Maya(Satan, Saturn). Lucifer can serve either Christ or Satan, depending on individual soul's freewill ....1)МОНУМЕНТЪТ за преклон(shrine) на това "божество" е зелен рептил или генетичните инжинери от Сатурн= "свободните наги". Материалистичните съзнания(обикновено-редови социалисти и комунисти), ако не могат да ги видят в съзнанието си, култовете, религиите и УФО-логията по света, то нека да погледнат репродуктивната си система под микроскоп. Дори -да погледнат гениталиите си само с "невъоръжено око"... ;)))))
2)КРЪВНИТЕ ОПЕРАЦИИ: в кръвта е концентриран най-много ДНК-мат'риал за генетично инжинерство- "евгеника";
3)ФАРМАЦЕВТИЧНА ИНДУСТРИЯ, подчинена на цялата индустрия на новите сабатяни(емблематичния клан Ротшилд) със слоган "Concordia-Integritas-Industria"(Съгласие-Внедряване-Машинизиране);
4)ЕВОЛЮЦИЯ НА СВЕТА от "африканската Ева"(Дарвин-ически материализъм за "еволюция на материята", на базата на библейския "креационизъм")
5)РАСОВО СМЕСВАНЕ на първата(бялата) и последната (черната) раси-израз на прекратяване на всякакви традиции, свързани с Бога. Технокрацията е новия "бог", а медиите-неговите "пророци". Технокрацията и генетичното инжинерство са базирани на кодиране на генома на хомо-сапиенс, познат само на "свободните наги" от Сатурн;
6)ФАБРИКИТЕ С КЛАСОВАТА БОРБА на "безкласовите"(извънкласовите);
7)ШОУ-БИНЗЕСА(+СПОРТА)="BREAD&CIRCUS"(ROME), като пътуване и потъване в "майа"(илюзията на материцата, когато не обвързана с Бога и съзнанието за екзистенцията);
8)КУПЕНИТЕ МЕДИИ от Кабалния Корпоративизъм=Юдеокомунизъм за подмяна на стойнистите(ценностите) и историческа амнезия;
9)КОНСУМАТОРСКА "КУЛТУРА" чрез комунистическия планово-кабален 'капитализъм'(корпорациите) чрез индустрията за "бързо-хранене". Неслучайно, ХЛАДИЛНИКЪТ е даден огромен. :) Хладилникът прави "революция" по отношение на консуматорската "култура". Вижда се, че МакДоналдс' ГМО-консумацията води до създаване на хибридна "раса"- роботи;
10)КУЧЕТО е също дадено в едър план. Индустрията на "петс"(галениците) е израз на алиенацията("отчуждението"), предизвикана от "капсулирне" на индивида в егото(разбиране на 'аз'-а като най-фина материя, а не-душа-"порция" Дух). Кучето е "верен другар", защото събира телесни 'овации' от стопанина си- хранене, галене, т.нат.;
11)Прави впечатление, че присъства "модерното" семейство м/у бяла и черна раса, и Творецът на класическата европейска цивилизация("БЕЛИЯТ ХУДОЖНИК") не твори вече чрез Вдъхновение от висши светове за откритията си, а само "пресъздава грубата реалнност, която вижда с очите си"- за това и малките средновековни човечета си заминават от него.... :);
12)Илюминатска цивилизцация е оставила кътчета на Земята като "ЖИВИ МУЗЕИ"(Африка, Тибет, т.нат.), където ходи само в почивката си("самолети, писма", т.нат.), където харчи спестяванията си от материалистическата си дейност- "прасе-касичка" символ. Много показателен е примерът с дребният самурай, поствен в едър план, редом до зарчето, запалката и портфейла, което говори, че древната Далеко-азиатска култура е просто "филмова индустрия", лишена от автентична стойност;Всеки цивилизован средно-интелигентен човек усеща, че има нещо фалшиво в "светлото бъдеще", което се задава от Подземното Интернационално Банкерско Правителство на демоните. Ала малцина могат да добият ясна представа за характера и смисъла на заблудата, която генерира то чрез институциите си и принудитения начин на живот, който упражяват върху уж- "свободните по воля", човешки индивиди.
Защо се получава така, че днес, в Кали-юга, земляните са поставени под явен и неявен, фин или груб диктат от ЗЛОКОБНО СКРИТО "ПРАВИТЕЛСТВО" НА САТУРН ще разгледаме по-долу, чрез кратък анализ на скритата история на Земята, скрита и от "светски" и от религиозни доктрини.


Според Ведическите и Ведантически писания, Земята ни принадлежи към Средните Земни планетарни системи(виж публ. "Ведическа космогония"):
над нас има 7 Небеса, а под нас- 6 Ада( долни Земи)= общо 14 планетарни системи. 
Според Ведическата Хронология, Земята ни преминава през ОГРОМНИ "дневни" и "нощни" цикли наречни "КАЛПА" или "Ден на Брахма", като 1 ДЕН на Създателя на матер. Вселена - БРАХМА отново е свързан с числото 14 или 14 "манвантари"(14 "Ману"-вци, или - 14 "прародители на човечеството". 
"Ману" е прото-еквивалент на библейският "Адам"(етимологията идва пак от санскр. АДИ- "начало", но в семитс. мн. число), само, че концентрира целия му смисъл, "орязан" от аврамитите при преписване "Битие" от семитите в Месопотамия, а може би-самите семити(Месопотамия-Египет) не държат всичките "7 ключа", а само- "4 ключа". Тези "ключове", според Елена Блаватская са т.нар. "потопи" или-(частично) разрушение на Земята ни с вода. Пълно разрушение има след 14-тия Ману-С ОГЪН и тогава Земята "потъва" в "Нощта на Брахма", която продължава също толкова, колко "Деня на Брахма".
Аврамитите държат "1 ключ" от Древната История на Човечеството("Сътворението"), преписано от семитите в Месопотамия;
Семитите държат 4 "ключа", а
Арайните-Ведантисти  - всичките 7 "ключа";

Ватикана с тези "2 ключа" и тази семитска библия на Сатурн, само мами Човечеството.

В момента сме в 7-мия Ману(библ. "Ной") на Вайвасвата от "Деня на Брахма"(Калпа-та му), което ще рече че до края на настояшния ДЕН ни чакат още 7 Ману-вци или 6 потопа(частично Разрушение на Земята с вода) + финален "Апокалипсис"(ПЪЛНО Разрушение с Огън). Виж публ. "Кали-юга".
За това Шива(архетип Козирог-Сатурн е "земен"), но с "вътрешна" енергия-Кали(Скорпион-Плутон), а Скорпионът е уж външно-"ВОДЕН" знак(НА ВТОРИЧНО СЪТВОРЕНИЕ), НО И - "ОГНЕН"(НА ПЪРВИЧНО РАЗРУШЕНИЕ) НА ЗЕМЯТА. Виж публ. "Шива" на настоящия блог.

Този, който знае повече за Миналото знае и също толкова и за Бъдещето.

Слънце-Юпитерово и Марс-Сатурново светоусещане:
При първото, Бог е видим и персонализран за всеки;
При второто, Бог не невидим, неперсонализран и всичко става по командо-админ "ред".

Защо големите цикли на Земята ни "вибрират" на 14?  - 
Това е заложено в ДУАЛИЗМЪТ на материлания космос, т.е. 7 X 2= 14
Материалнотото Битие("Novus Ordo Seclorum"-Нов Световен Ред) е несъвършено копие на Трансцеденталното, но първото е поставено в "деволюционен" процес на "слизане" от Транцедентален Ред("Vetus Ordo Sanctum"-Вехт Сакрален Ред)- към материален Хаос("Ентропия"). Именно в матер. свят това се осъществява чрез Времето КАЛА в тези 14 планетарни системи и Ману-вци в самия "Ден на Брахма". Времето е подвластно на Шива или Сатурн-Хронос:ПЪРВИЧЕН РАЗРУШИТЕЛ И ВТОРИЧЕН СЪЗДАТЕЛ. Докато Брахма се явява Създател на най-перфектното материално битие, несъвършено копие на Трансцеденталното битие на "Красная", което е също наречено "Трансцедентален дуализъм("ДВАЙТА") на Радха-Кришна", то материалното битие също "вибрира" дуално, само, че - в материален аспект с принципите на материалния дуализъм- "единство, но - и БОРБА на противоположностите/полюсите".
В Трансцеденталното битие ИМА ЕДИНСТВО, но НЯМА БОРБА на 2-та полюса.
"Борбата" в материланото битие на полюсите е необходима като СИНТЕЗ за продължаване в матрицата по зададения план от Брахма. Осъществява се чрез Шива.
Шива се явява - хем наследник на Брахма, хем негов-"антагонист". Той създава същата антагонистична схема на БОРБА на полюсите, след като се "разцепва" на 2 и се появява Майа(Илюзията му). В края на голям цикъл Шива разрушава Земята чрез Огън("Натараджа"- Царят на смъртоносния танц) и Земята потъва в "Пра-лайа"("Разтваряне") на Махат-таттва-цялото Творение на Брахма в атоми- т.е. душИте("атми") на "грешниците"(по-скоро:НЕСЪЗНАВАЩИТЕ УТИМАТИВНАТА ИСТИНА), непостигнали Ултимативната Истина на Красная(Кришна)-пребивават в "Нощта на Брахма"("Денят на Кали") в безсъзнане-състояние на подсъзнанието от съзнанието, равносилно това на неживите атоми от минералите, в очакване НОВАТА СИ КАРМА, съобразно своите дела и степен на постигнато съзнание.

"Стамбха"- "Стълб на Шива"(най-древната идея за храм на Земята)
(с "линга"-обозначение върху него, маркировка-3-те гуни
+червената точка-епифизата, "3-то Око", 6-та чакра-"Йаджна").

"Стамбха" е шишарковиден(PINE) и всички храмове на световните
религии го копират, малко или много, вкл. и обелиските;
Погрешно се чита, че "линга" е "фалоса на Шива". Най-вероятно, това е стамбха-
начин за репродукция в грубата матрица, като 2-ра чакра(на животинско ниво)
:
2-ра чакра е "огледална" на 6-та спрямо "Огледалото"--- 4-та сърдечна.
Така, че "3-то Око"(епифизата) активира 2-ра сакрална чакра
на подсъзнателно ниво за "Сътворение" на животинско ниво.
Фалосът наподобява, също, "шишарка";

На колажа по-горе, е изобразено преминаването от Кали-юга към Сатйа-йуга 

или по-скоро: преминаване от "Нощта на Брахма" към Денят на Брахма".
Ясно си личи, че Стамбха може да бъде "Черен Куб на Сатурн", както и
"Златен Лингам"(както го почитат демони-шарлатани като Сатйа Сай Баба".
В илюминатската езотерика е известен като "Golden Dawn",
но всъщност си е "Purple Dawn"Theory of the Electric Universe)


Shiva's Purple Dawn(a new Satya-Yuga
Формиране на Слънчевата Система (Бхур лока, Бху-Мандала -"Плоската Земя")
Теорията на Черния Куб на Сатурн и Пурпурния Изгрев:

Божествения Човек иде от формиране на  Северния клъстер Слънце-Юпитер-Меркурий; Този Човек носи името "Хомо-Сапиенс"("Разумен Човек"). Но "разумът" не е достатъчен за постигане на Бог. Спекулацията с разума идва на по-късен(деволюционен) етап, когато "свободните наги" решават да "окошарят" Човека чрез 'оцеляване в матрицата', като "разумен човек", който се нарича обаче "Хомо-Капенсис"(Свръх-Човекът, с "Big Brain"/Голям Мозък)=това са "контрольорите" на Човека, като "груба материя" в матрицата. Така, Човек, стремейки се да си запази("усъвършенсва") грубата си опаковка, си губи душата.

По наклона на оста на въртене, могат да се групират и проследят процесите на деволюция при Хомос: Божествения Човек("Хомо сапиенс") има приблизитено 0-в градус наклон на оста си на въртене. Той формира Северния полюс на Слънчевата с-ма. Контролирания Човек(от  Свръх-Човека "Хомо Капенсис"- "Трапец") е Землянин("Квадрат"): това е Южния клъстер Сатурн-Марс-Земя(+Нептун); Те формират Южния полюс, който "противо-стои" на Бог- Сатан("Опозиционер") с командо-административното "външно" съзнание- "ЗАПОВЕДИТЕ"(а не - 'ВЕДИТЕ'- ЗНАНИЕТО).

Уран и Венера са "прихванати" орбити в Слънчевата система: Уран е "прехода" от локалното Слънце към други слънца и за това има орбита почти "в квадрат" с тази на Слънчевата ни система. Той е по-близо до "Духовния Човек"(тъй като търси "The Multiple Sun"), а не "Контрольорът" - "Big Brother"- "Homo Capensis".
Венера е от същия Северен клъстер на Слънце-Юпитер-Меркурий, но орбитата й е попаднала в Южния клъстер на Сатурн-Марс-Земя. Затова, нейната ос на въртене е почти на 180 градуса("Опозиция"). Тя се намира "в Опозиция" в Южния Клъстер на Сатан, който, на свой е ред е "в Опозиция" със Северния Клъстер на Бог.("Опозиция на Опозицията, "в тила на врага").
Венера е наречена "Шри Янтра"("Красивата Машина") и нейната шестлъчна сложна мандала("звезда на Иштар/Астер") се явява и в част от 3-D сечение от "Черния Куб на Сатурн".

Плутон е трасформационен и затова неговата орбита следва ротация към пълно завъртане на 360 градуса по посока на девииралия вече Уран към друга звезда(освен нашето локално Слънце);
"Битие"("Genesis") от аврамитската "библия", първа глава от "Черната Книга"(една от книгите на Сатурн), преписана от семитите от Шумер-Египет, описва НАЧАЛО НА "ДЕН НА БРАХМА"(КАЛПА).
Почти точна хипотеза в съвременната наука е ТЕОРИЯТА ЗА ПУРПУРНИЯ(ВИОЛЕТОВ) ИЗГРЕВ И ЧЕРНИЯТ КУБ НА САТУРН(THE PURPLE DAWN AND THE SATURN BLACK CUBE THEORY).  Via Herbig Haro Nebula Objects, Източник - ТУК
Тъй като Шива(КАЛА=ВРЕМЕТО-ХРОНОС-САТУРН, т.нат.) е ВТОРИЧЕН СЪЗДАТЕЛ-с водаПЪРВИЧЕН РАЗРУШИТЕЛ с огън), то "Началото"("Ади") на "НОВ ДЕН"(Калпа) на Брахма идва от адските рарушения(АДХО-ЛОКАС), след като Земята е пребивавала в "Нощта на Брахма"("Ден на Кали").
Според Теорията, Земята ни (Бхуми), етимология от "Бху"- "Битие") принадлежи към ЮЖНИЯ ПОЛЮС - "клъстера" от оста на формиране на Слънчевата система("Бхур-лока"-"Плоската Земя") "САТУРН-МАРС-ЗЕМЯ"- полюса на подземните планетарни системи(аддхо-локас), населени с асура-наги, които са подвластни на КРАЯ НА ЦИКЛИТЕ от 14 Ману-вци, където Сатурн командва(command-administrative Mars-Saturn religions) южния полюс на клъстера(cluster).
Именно затова, Исус Христос Галилейски идва да "изкупи" грешното съзнание на асура-нагите чрез ЮЖНИЯ КРЪСТ("THE SOUTHERN CROSS").
Земята принадлежи към клъстера Богобореца-Сатан Сатурн - ЮЖНИЯТ ПОЛЮС

"Homo-Sapiens"(Човекът) в първоначалния си вид(ефирен), родом е ИЗВЪН-ЗЕМЕН за Земята. Той принадлежи към СЕВРНИЯ ПОЛЮС  от "клъстера" на формиране на Слънчевата с-ма: "Слънце-Юпитер-Меркурий". Сатурнианските свободни наги(рептили) от аддхо-локас, чрез Демиургът си Сатурн(Шива), са клонирали Човека чрез ДНК-то му със смесване на ДНК от Резус Макакус"("Хануманн").
Няколко опита е правил Homo Capensis (Сатурнианския Човек- "Big Brain")
да се получи ЗЕМНИЯ Homo Sapiens,  като в началото резултатът е бил близко до Резус Макакус, получавайки преходните "липсващи звена"("missing links") - "Йети", "Съскоуч", "Big Foot", etc.
Този упадък(деволюция) на Земята ни си личи най-вече със слизане на "ас-сурите"(слънчевите азове-богове) до "а-сури"(неслънчеви демони) - от "Хиперборея"(царството на Брахма) през Средна Азия(от континента "Му" в Пасифика-царството на Шива) до Лемурия("Кумари Кандам") - в Африка и Полинезия(царството на Кали).
"Ас-сурите" в Близкия изток("ассирийци", АС-СУРИЙЦИ, "Ас-Сурия" значи "Слънчев-Аз") са северни семити, идещи от АС-ове на Скандинавия и Русия, описани в "Еда"(част от Веда);
В Черната Книга(на Сатурн) на аврамитите - т.нар."библия"(a religious fraud for inner tribal consumption), крадени свещени писания от Шумер-Египет, "Обетовата Земя"(идва от букв. "Бет" -"Дом"), , наречена на "богоизбраното" племе "Израел"(Is-Ra-El= Isis-Ra-El-Изида-Ра-Ел)чиято етимология е СЕВЕРО-СЛЪНЧЕВ ПРОИЗХОД НА:"ИЗИДА=ЗЕМЯТА-КРАВА, РА=БОГЪТ-СЛЪНЦЕ, ЕЛ=БЛЕСТЯЩАТА ЗВЕЗДА(БЯЩА МУ), ЮЖНЯШКИТЕ НАГИ ИЗВРАЩАВАТ ДО ПОНЯТИЕТО "БОГО-БОРЕЦ". Борбата в "Черната Книга" на Сатурн е именно м/у ЮГА(САТУРН-МАРС) с/у СЕВЕРА(СЛЪНЦЕ-ЮПИТЕР). Това е БОРБА на южно-хамитското божество ЯХВЕ(ЯХУ) с/у северо-семитското(идещо от яфетското далечно-северно)божество БАЛ с "Баща" ЕЛ.
Южняшките семитски племена на Змията, след завладяване на БалЕлСтан(Палестина) -племената на Кравата-Бика, асимилират  северната титла "Ел" и я "пришиват" за южняшкото Яху чрез "ЕлЯху"(еллох, аллах). Това е израз на "победа на Шива над Брахма" и "продължаване на упадък във Времето към адските планети(аддхо-локас), процес наречен ДЕВОЛЮЦИЯ според Ведическите северните дхармични слънчеви култове и -- "РЕВОЛЮЦО-ЕВОЛЮЦИЯ" според  Аврамитски южняшките лунни култове или Марс-Сатурнови религии.
Виж още: The Black Cube of Saturn
Saturn feels comfortable in Libra because both are money masters: Venus-via emanation and Saturn-by accumulation;
Saturn "charges his batteries" in Libra for free. And then he stints as an asshole. :) 
These are barbarian semi-race Semites after the race of Aryans: the latter stole and then tongued in cheek. ;)

На Сатурн(Шива) се кланя и официалната еКзотерична "християнска" църква.
Тя ЧАКА Времето(Хронос) да "свърши работата" на Христос. ;)

"Homo-Capensis" = Saturnian(+Martial) Brotherhood

Юдео-"християнството"(и аврамизма, като цяло)
са типичен пример за слугинаж към Homo-Capensis;

"Небесния Йерусалим", който го чакат библейските ристени от "Откровението",
 ще слезе на Земята от Сатурн! 
Така, че Рая за библейските ристени е именно Сатурн - Отецът на библейския "Христос"...
Много малко хора четат, още по-малко разбират четеното и най-много от тях мислят, че като са светски люде са освободени от култа към смъртта, който ги управлява чрез Иллуминати(световния соцаилистичски еврейски комунизъм с "равните граждански права"). Ала-особено назавидни са библейските "християни"- овцете за колене на Яхве, които са мамени от юдеите, чрез църквата на римо-юдеина Павел(Саул).
Истинските(езотерични=гностични=будистко-зороастрийски) християни са до 3 в. след Хр.(до Събора в Никея).
Темплиерите нямат нищо общо с тях, тъй като те служат на Соломоновия храм на Яхве. Богомилскате писания изрично определят Яхве като Сатаната(т.е.- Сатурн или - Княза на този тленен свят).  ;) :) 
Може би, България си заслужава днес съдбата, тъй като църковния й клир избива богомилите, а преди това Симеон-"Покръстителят" избива нобилния елит на аристокрацията?....


Сатурн, като "Второ" или "Анти-Слънце",
слиза на 3емята(Йерусалим) според юдео-християнската митология


Юдео-християнската митология, като ПРАКТИКА на Илюминати или.....
"Теория на Конспирацията".....

Обърнете внимание на ЧЕРНИЯT ЛИНГАМ!!

След диверсията 9/11 на Илюминати....


...междувременно, в България: новите социал-демократи и синдикТати за равни заплати на пролетариати,
хал-хабер си нямат #КОЙ им е Спонсорът 3а "Шаячната им Правда".... ;)


Дали аврамитските религии знаят за "Отца" си(съобразно писанията си)?... ;) 


Телепатични заповеди от Хомо Капенсис
относно КОМАНДО-АДМИН "ред" за Земята


Марс-Сатурн(командо-админ) "ред" на Земята
"Процъвтяващата" йудео-християнска(масонска) цивилизация ,
благодарение на спекулативното банкерство-ЛИХВАТА.


И нещо, което, може би, само в Русия(след приемане на аврамитския
византийски ортодокс) ще видите: комбиниране на Сатурн с Марс;
Това е ярък пример за тезата на  командо-админ Марс-Сатурновите религии!
Служба към Хомо-Капенсис, разбира се.... не си ли личи по капата?... ;)
Ooh, those Russians!

Масонът Петър Дънов("Беинса Дуно") счита, че старобългарската буква ѣ - "Ят"(двойно 'Е'), която е и знака на Сатурн, е било "небесния знак на българите". Неслучайно, България е под знака на Козирог(Лунната страна на Сатурн);
Според известният пентаграмист, това било знакът на "Еллохил-обединител на славянството".  Разбирате ли сега за какво юдейско сатурнианско "панславянство" другарите юдеи-аврамити-комуняги са пледирали пред нациите?.... ;) 

Една отлична хипотеза свързва "знакът на българите"- ѣ ("Ят") от кирилицата с  ("А" предшестващата я "глаголица", която се явява средноазитаските руни, вероятно наследени от руните на континента "Му" на Шива. ("А") в глаголицата е ТРИСУЛА(тризъбеца) на Шива=често срещан знак на МУ-наците и Уйгурците- червения и жълт "рассад"(санскр. "прасад"). А Шива е "богът" на аврамитите и еллохимците(аллохимците) или още -алхимиците! ;)
      2. Да се опитаме да намерим връзка между названието ЯТ на глаголическата буква    и на съответната й кирилска буква h и формата на самата кирилска буква h. Извесно е, че в античността и средновековието е било много популярно имена на важни личности и понятия да се представят като номограми. Номограмът е играл такава роля, каквато днес изпълнява личния подпис. Номограмите са използвани и от ранните български владетели. Запазени са и номограмите на тримата най-ранни извесни български владетели - бат Органа, бат Кубрат и бат Баян, където "бат" е широко използвана индо-иранска титла за владетел и управител (Владетелската титли БАТ). В следващата по-долу таблица се дава една възможност за представяне на буквата h като номограм, образуван чрез сливане на три други букви: ü, †и Ò, и обяснение на нейното название ЯТ като буквален прочит на думата, образувана от тези три букви;  Източник-ТУК.

 А 
Ⰰ - астрологичния знак на Овен("началото") -  Ах
ѣ - астрологичния знак на Сатурн("края")- Ях(Йах)Aaaa? ...- а тези дядомразовци от градчето Санта Клаус в Лапландия кого мислите, че пунтират с тази капелна Ватиканска мода?... - "апапите са гроги"(а, папите са на грог)! :))))..Popes smoke dopes! ....защо им е да се правят на клоуни след като има "гювеч" в играта?.... ;)
The New Sanhedrin
...някой може да каже: "Пунтират Красная с ПЛАМЪКА на светците на главите си"?...... 
- ма онзи пламък много се издължил нещо- ше 'земе да обхване купола?....:))
Хомо-Капенсис, братството на Змията от Сатурн-Марс, е създало, преди всичко, черния "рассад"( Санскр. "прасад"), известно в библията(Черната Книга на Сатурн), като ХАМИТИ.

Пирамиди на Homo-Capensis по света
Разпространено е грешно мнение сред тео-езотеричните среди,
четова били пирамиди за "култ към Слънцето".
Както стана дума в тази публикация, Сатурн е "второ", "черно", "южно" "слънце".
Ще разпознаете култа към Сатурн със "Стълбата"(командо-админ "ред"),
Змията(гениталиите) и кървавите жертвоприношения;
 Главните им резиденции са били Месопотамия(Шумер+Египет) и Мезоамерика(днешно Перу), както и "Лемурия"("Кумари Кандам" на тамилите).
Това са  библ."паднали ангели"("нефилим") или още асура-нагас от Ведическата митология.  Холографски, те заемат Южната част на Земното ни кълбо.
И до ден днешен, негроидните племена от Африка и Полинезия практикуват т.нар. "деформиране на черепа"("crane deformation"), копирайте техните "мастери"(господари), които са ги създали за робска дейност. Друга такава практика е "female& male genital mutilation"(женско и мъжко обрязване/осъкатяване на гениталиите)-също наследство  от това Сатурнианско братство на Змията(спрака: тъста на Мойсей(Моузес) - Йотор/Джетро го "посвещава" в змийските южняшки мистерии. Мойсей се явява един от главните семитски("сиви") патриарси и е вмъкнат в бялото християнство, като един от основните фактори за достигане "Отецът на Христос". ;)

OSIRIS(Усири), "богът" на мъртвите, 
еквивалент на Шива

Спонсорът-"филантроп" на комунизма Ротчайлд:
"Социализмът е за 97% от плебсът-гоим.
Другото сме "на върхът", скрит под Земята".

Т.нар. материалистична  наука(за "опаковката" и матер.енергии),
не спомага за освобождаване на душата и връщането й при Бог.
В резултат, се получва пренаселване на Земята и третиране на 
човешкото общество като "кошара за селекция" от самозвания "елит"
Хомо-капенсис, откраднал и спекулирал с Древното Знание.


"Всевиждащото Око" на семитите е взето от египтяните, циклопите по еллините,
а те са го взели от 6-та чакра, 3-то Око на Шива
Самото число 10 е АНДРОГИНА-"АРДХА-НАР-ИШВАРА"(на Шива);

                                         Ватикана, Еллада, Месопотамия, Малайзия и "Шишарката"


Масонската концепция(Aleister Crowley & Ordo Templi Orientis) за "светлина", копира светлината от 3-то Око на Шива (6-та чакра), което управлява матрицата.
Триъгълникът е "Всевиждащото Око"(елемента "Огън"- Първичен Разрушител), което е епифизата-геометричния център на черепа, който не може да се използва от почти над 99.99% от популацията на кълбото(дори и част от 3% елит на безкласовия соц. не може да го използва). Принципно, думата "сиво"(вещество) се използва за кората на мозъка("количествено съзнание"), която се ползва и от животните. Дори, животните имат по-бързи реакции от Човек и изпълняват ОБОЗРИМИ задачи с по-голяма бързина и прецизност(което е обяснимо за "оцеляването" им в матрицата!)
Колкото човек се отдалечава от животинското, толкова "ЗРЕНИЕТО" му става ВЪТРЕШНО И ХОЛОГРАФСКО(ЦЯЛОСТНО- на цялата вселена).

Пергелът е символ на КРЪГА(таттва- вайо-ВЗЪДУХ), а линийката - на КВАДРАТ(таттва-притхиви-ЗЕМЯ)
Но "богът" на масоните е същият, като на юдеите - Сатурн и арх. Козирог- "Князът на ТОЗИ свят".
Обърнете внимание спекулативните масони с какво управляват този свят- ПАРИ и АЛКОХОЛ (също като и ЮДЕИТЕ).  А иначе - обърнете и внимание и на "маркирането" на 3-то Око в/у челото на Козела с "пентаграма"-символ на МАСОНСКАТА СВЕТЛИНА(спекулативно знание).
"ЛАМ" - съществото от Тибет, с което Алистър Кроули е контактувал


Ако Съзнанието може да "чете" азбуката на Бог- символите, то ВИЖДА и отделя(дискриминира)  Истина от илюзиииии....
В съвремената "моно"-илюминатска цивилизация няма нищо "автентично" в сравнение с древните дхармични... "автентична" е само кражбата на илюзиите... ;)Това, което отличава Човек от животното е способността на Човек да разграничава Времето и Бога(Личността отвъд Времето).
Времето се явява илюзия за този, който ползва епифизата("БЯЛОТО ВЕЩЕСТВО"- "качествено съзнание") на мозъка. Всички деви в Древността са го правили, но най-много-Шива(с "3-то Око"=6-та чакра или - епифизата "Шишарка"- "Машината на Времето") ;)

Всички демони(особено в Кали-йуга!) 
пунтират Шива-Кала(Времето)
Символизма на Шива е косата му в КОК(на 3 етажа, за 3-те гуни), който
демоните мислят, че имитира "КАПЕНСИС"(капацитет на мозъка).
Пирамидите, които строят Хомо-Капенсис, пунтират 
планината Кайлаш-резиденция на Шива-Кала;
Всъщност, Шива използва от мозъка си само 6-та чакра - "ШИШАРКАТА"=
PINЕAL GLAND =ЕПИФИЗАТА(Epiphysis Cerebri)= 

"3-ТО ОКО"="МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО"
Демоните мислят, че колкото по-голяма глава с кухина обем за мозък имат-
токова са по-умни и могат да контролират другите живи същества.

Друг симолизъм на "ШИШАРКАТА" освен КОКА е и ЛИНГА(който влиза в ЙОНИ).
В ГОРНАТА "ШИШАРКА" - ОТ ЛИНГА ИЗЛИЗА ЙОНИ, 
В ДОЛНАТА "ШИШАРКА" -  ЛИНГА ВЛИЗА В ЙОНИ;
"Шишарката" се асоциира с цялата глава-МАРСОВ ПРИНЦИП.
Горната глава се управлява от Слънчевата страна на Марс(Мангала)-Овен(Картикея),
а долната - от Лунната страна на Марс(Мангала)- Скорпион(Кали);


ТРАНСЦЕДЕНТАЛНАТА МАТРИЦА:

Всевишния Бог-"Вишну" е Слънчев принцип, съдържащ по еманационен път и Лунния, като е Омнипотентен-"Слънчев" и Омнипрезентен(Иманентен)-"Лунен" ЕДНОВРЕМЕННО.


Обърнете внимание на тази Ведантическа иконография:

Физиогномиката на лицето на Вишну е Слънчев тип,
но носи корона, чиято форма е образец 
за КОКА НА ШИВА(Лунна физиогномика), 
като сумарно с КОКА дава Сатурн, образец за "Хомо-Капенсис".
Короната е конусо-образна на 3 степени(3-те гуни на матер. природа), 
като върхът на самата корона е миниатюрен конус, репрезентиращ
Трансцеденталният Огън на Кришна, който в Своята Изначална Същност
дори не е Вишну, а - е ДВУРЪК и носи само неиздължена коронка отпред.

Но да се върнем на Вишну:
Забележете какво държи в горните си 2 ръце: Слънчев диск и Раковина:
Това са Двата Принципа на Същестуване: 
Слънчев(Проявен)-Слънце, Лъв и Лунен(Непроявеен)-Луна, Рак.
Сега обърнете внимание ОГРОМНАТА РАКОВИНА зад Вишну
Първо, саматата РАКОВИНА не ви ли напомня на ШИШАРКАТА? (Рак, Луната)...
Второ, забелязвате ли пръстена на Сатурн около нея? (Козирог, Сатурн).
РАКОВИНАТА е символ на ОСТА "КОЗИРОГ-РАК": 
3-то Око, което управлява Времето и Матрицата.
Обърнете внимание на това що е на главата Му:
КОРОНАТА на Вишну-Лунния, Непроявен принцип
СЛЪНЧЕВИЯ ДИСК зад нея-Слънчевия, Проявен принцип.
Дотук Вишну "играе" ролята на РИБИ, като КОРОНАТА и ДИСКА на главата Му
е копиран от семитските Месопотамски божества: Dagon(Nomrod)които,
 на свой ред, ПАПИТЕ са копирали чрез своите КАПЕЛИ(тип 'РИБЕШКА ГЛАВА').
Рибата "Матсйа" спасява Човечеството(Манну) след края на всяка
"манвантара"("М/у 2 Манну"). Очевдино е, че и шумерите-ассирийци
са "регистрирали" Манну-вци, като евреите са преписали само
1 от тях- библейския "Ной"("7-мия Манну");Този, който е запознат в Веда и Веданта знае, че 2-те най-трудни разграничения са
 м/у Шива(Козирог) и Вишну(Риби) и м/у Вишну(Риби) и Кришна(Трансцеденталната Риба от чифта);
Адептите от школата двайта на "Гаудиайа-ваишнава"("Златната ваишнава")
казват, че разликите м/у Кришна и Вишну са 4:
Кришна няма 3-степенна Лунна и Задна Слънчева("Рибешка") корона, белег на Вишну,
а - малка челна коронка с формата на трансцедентален пламък, както и пауновото
перо- символ на Трансцедетания огън и Аз;
Кришна е двурък(изначалната форма на Божествената Личност), държащ в ръцете си
флейтата "Кванатум", докато Вишну носи тази тежка Корона на Проявление/Непроявление за матер. свят, 4-ри ръце(десния чифт ръце презентират Проялението в матер. свят("Издишането " Му)- Слънчев диск(Сударшана чакра) и Лотоса("Падма") на Брахма(Проявлението)-БЪДЕЩЕТО,  а лявата част на чифт ръце -Непроявлението-МИНАЛОТО("Вдишването" Му)-Раковината и Буздугана(в юдео-християнската митология е преминал като "Желязната тояжка" на Яхве(която може да се трасформира в змия), но това е по-ниската Ведантическа степен на Риби-Козирог, който е Шива, имащ Тризъбец "Тришула" и Змията "Васуки";
Кришна винаги е заобиколен от преданоотдадениете си, без да им заповядва, докато Вишну може да скрит като "Параматма"(Свръхдуша) в сърцето на всички живи същества, издаващ фини безличностни "заповеди"(съвети), като "Съ-вест";


Истинската Същност на Кришна, като Изначална Върховна Божествена Личност
се проявява на практика не в 'Бхагавад Гита' на Курукшетра и с ученика му кшатрийа Арджуна,
а  - в Шримад Бхагавата(Бхагавата Пурана) във Вриндавана, с гопас и гопис  и - с Радха.
Арджуна, след преданото служене на Кришна, отива в Райа на Индра(Баща си)-Сварга("Валхаала"),
докато Радха, пастирките и пастричетата и пастирките-отиват във Го-лока Бриндавана-
Трансцеденталната обител на Кришна, като Красная, т.е.- СЕБЕ СИ.